Intan payung kami...

Monday, 5 November 2012

Berita Terkini

1. Dua e-novel di sini juga berada di Penulisan2u. Sila klik link pada tajuk...
Aku, dia dan Baby Q
Mencari Mr. Charming

2. Sila menonton video khas untuk 'Selepas 14 tahun...'
video

10 comments:

f.y.h said...

Wahhhh... Jeles ni!

Red Scarf Novel said...

lalala... mmg pn JE kata nk kasi u jeles!

Ruunna Qizbal said...

biar btoi dah ada kat pnulisan... ni yg x sbar nih..

Red Scarf said...

Runna Qizbal mmg dah ada dekat sana... Mr Charming dah bab 3.. BBQ menanti utk bab 2

Ruunna Qizbal said...

apa maksud bbq untuk bab 2, sya x pham la.. bleh bgitau x apa yg kamu maksudkan.. baby q dah ada jual kat kdai kan?

Ruunna Qizbal said...

mksudnya baby q tu x hbis la.. dia ada bnyak bab lgi ka? sory sya x pham.. tlng jlas bleh? jgan mrah.. sya tau baby Q dah ada jual kat kdai, tpi nk tnya apa maksud BBQ bab 2?

AsHu ManCis :) said...

bila nak bab 4 selepas 14 tahun ..
hish,tak sabar saya :)

OkiE a.k.a WitcH said...

salam kak red, siapa buat video selepas 14 tahun ni? kalau kak red tau, cam mana nak buat video cam ni?

Anonymous said...

best3x...cpat smbung..x sabo ni nk bkoyal nih..

Red Scarf Novel said...

AsHu ManCis - Insya-Allah dlm masa terdekat ini, Sekarang penulis tgh polish lagi. Mungkin ada kabar gembira tidak lama lagi..

Okie - Guna software Imovie, kena install dulu kat lappy.