Intan payung kami...

Tuesday, 20 August 2013

Akhirnyaaa!!!

Wahai teman2 ku RSP'an... akhirnyaaa.. penantian kita berakhir... Terukir Cinta a.k.a Terukir Cinta di Bintang dah nak keluar daaaaahhhh... sikit masa saja lagii... tictoctictoc...

Ini rupa bajunyaa...

Cover design by : RSP Team

Bookmark

Ai terujaaaa sangat. Pertama kali novel ai dikeluarkan mengunakan nama pena baru dan design cover idea konsep dari ai sendiri tapi designnya tentu saja dari pakar designer Red Scarf Publication sendiri, siapa lagi kalau tak my Mr P.. hehehehe.

uols dah order belum ni??

ai ada sediakan cenderahati yg biasa2 je utk pembeli terawal... taraaaa..

300 bookmark utk 300 pbeli terawal secara online, yg mana order dan payment buat sebelum 1 sept. Selepas 1 Sept takde ya, minta maaf.
12 keping key-chin utk 12 org pembeli WALK IN terawal di Pejabat Idea Kreatif. Comel tak?? heee


30 Machanical Pencil utk 30 pembeli WALK IN yg TERLEWAT menjadi 12 pembeli terawal tadi.

Jadi... jom la ramai2 serbu pejabat Idea Kreatif pada 1hb Sept nanti. Saya pun ada di sana sebab nak kena turunkan tanda tangan untuk pembeli walk-in dan yg dah order online.


Terima kasih kepada korang sebab sudi melepaking dekat blog ni dan jadi follower di sini... kepada silent reader, jgnla silentkan diri... jom add masuk ke group saya, dalam group tu macam2 cerita adaaaaaa.... hahahaha... hot dari oven pun akan diwar2 di group tu dulu... hehehe.

Apa pun... saya nak ambil kesempatan nk ucap jutaan-ribuan-terima-kasih dekat korang sebab sentiasa bersama2 memeriahkan blog ni.. memeriahkan e-novel di blog ni... korg mmg super-awesome-reader tauu! tq so muchhhh!

byee.. Assalamualaikum!




15 comments:

Liza said...

Smurf... I loike..I like...I love...

Anna Lee said...

Liza... kannn... me toooo.

daNna Hariz said...

Sy da order...tp lum wt bayaran lg...sok br nk wt byrn...hope dpt yg ada ur signature...

Anna Lee said...

Danna Hariz - Tqqq... :) kalau u order ngn agent IKP Insya Allah akan dapat.

xerra said...

As salam..
harap ai 300 pmbeli terawal secara online tu.. wlpn ada offer blh dpt free.. hahahehe... maluuu...

zarra zuyyin said...

Assalamualaikum. Tahniah. Masih bertemakan biru yang damai <3 . Cover dia nampak tenang. Tahniah sekali lagi :)

Anna Lee said...

Xerraaaa... (angkat kening... tgh CSI lag nih!)

Zarra zuyyin.. terima kasih.. kena ikot bos... hihihi... biru mdamaikan.. hee.

cyah said...

Tahniah....

Anna Lee said...

Terima kasih cyah!! :)

Anonymous said...

Tahniah..sy pun dah order online..hope dlm senarai lah tuk dapat cenderahati..hehehehe..x sbar nak peluk TC ni..

EL♡

daNna Hariz said...

Sy da dpt TC tapi sedey sbb dpt yg xde anna nyer t.t....cenderahati lagi la xder...

jasa seo murah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dna Slark said...


Excellent post, I agree with you 100%! I’m always scouring the Internet for new information and learning whatever I can, and in doing so I sometimes leave comments on blogs. I don’t do it for SEO purposes necessarily, but to learn new things.
http://bolalive77.com
http://dewabet.asia
http://vipbet88.com

Depan Depan said...

poker online This is a nice and informative, containing all information and also has a great impact on the new technology... sbobet

Fara Tot said...

hello!
Foto memek sempit kimcil smp disodok kontol